„A bor az italok között a leghasznosabb,
az orvosságok között a legjobb ízű és az
ételek között a legkellemesebb”

/Hippokratész/

Tamás

2000-ben kezdtem el tudatosan a borászattal foglalkozni, nem szülői indíttatásra. Bár mindig volt szőlőnk, mint, ahogy szinte mindenkinek Villányban, de ez mindig egy kis családi méretű birtokot jelentett. Metszés, traktorozás, szüretek- természetes, hogy egy villányi gyerek ezekben részt vesz.
Én ott voltam, először mégsem ebbe az irányba indultam, de a késztetés mindig bennem maradt, hogy kipróbáljam magam a borászat terén. Az elhatározást tettek követték: sok-sok tanulás, munka és alázat, a bor iránt. Úgy érzem, egy életre megszállott lettem.

„gondoskodás, szerencse, alázat –
nélkülözhetetlen egy borász életéből” 

“… egy életre megszállott lettem.”

Elvem a fontolva haladás, amit pontosan be is tartottam az utóbbi években. Tanulás, fejlesztések, tapasztalások – lépésről lépésre haladok, ami helyes útként igazolódni látszik. Évről évre gyarapszanak az elismerések a fogyasztók oldaláról és szakmai berkekből is, ez a legfontosabb visszajelzés arra, hogy jó úton járok.
Sok titok nincs: a minőséghez munka és szakértelem, odafigyelés kell és egy csipetnyi jókedv. Ha a boraimmal dolgozom, mosolyog a lelkem.

Eszter

„Elgondolom, megálmodom, megvalósítom. A célok visznek előrébb minden nap. – Nálunk a borról szól minden – ez az életünk.”

Közgazdászként kerültem bele ebbe a körforgásba. Ma már nem csak gazdasági ügyeket intézek, a vendéglátásért is felelek. 

Bonyolítom a rendezvényeket, a pincében pedig a gasztronómia iránti szenvedélyemet is kiélhetem.
Baráti vendégszeretet – ezzel várjuk a hozzánk betérőket…

Családi borászat – jó borok között élni!